Solans Música

La tienda de instrumentos musicales de Solans Música en Manresa

Assessorament, venda i servei tècnic en instruments musicals. 

Venda d’instruments musicals

Què et podem oferir?

Una botiga de música pot arribar a ser un punt de trobada. Una botiga atípica, on vendre no ho és tot. Per que el dia a dia seria molt avorrit si no fos per les tertúlies amb clients que ja s’han convertit en amics, que vam conèixer quan eren nens i començaven a “rascar”… o que hem conegut ja de grans però ja s’han fet un lloc a casa nostra. Això es el que t’oferim, que casa nostra sigui casa teva.

Per que, què no faríem per a un amic?

 

Assessorament

A la vida, quasi sempre hi ha un moment per a cada cosa, i els instruments de música no en son una excepció. A cada moment de l’evolució del músic, des de l’estudi fins a l’activitat professional, passant per l’afeccionat, correspon un tipus d’instrument determinat, que l’ajudarà en cada moment a evolucionar i a treure el partit que desitja del seu esforç, amb lògica i satisfacció. Conscients de l’ampli ventall que això representa, a Solans ens em especialitzat en l’àmbit de l’estudiant i l’instrumentista iniciat, i per això us podrem aconsellar amb fonament i sinceritat, per que som a prop vostre, coneixem les vostres necessitats i som conscients del vostre esforç.

 

Servei Tècnic

Servei tècnic propi, per als nostres clients, especialitzat per a cada tipus d’instrument.

Partitures i mètodes d’aprenentatge

A Solans Música trobarà un espai on triar entre una àmplia gamma en música impresa, ja siguin partitures de música, mètodes d’aprenentatge d’instruments… junt amb el nostre assesorament musical perquè cada client pugui trobar i escollir la partitura que desitgi.

Demana’ns la partitura o el mètode que necessites i nosaltres te’l subministrem. Es important que ens donis tanta informació com sigui possible: Tìtol complert, instrument, autor, i, si por ser, editorial. També es interessant un telèfon de contacte.

Servei Tècnic

A Solans Música portem 50 anys amb la gent que viu la música a la Catalunya Central i disposem d’un servei tècnic propi per als nostres clients, especialitzat per a cada tipus d’instrument.

Realment, l’historia de Solans Música va lligada al piano. Fa 50 anys, Batista Solans i Gabarnet va iniciar la nostra trajectòria amb un taller de reparació i restauració de pianos. Amb els pianos vàrem créixer i els hem vist créixer. I canviar. I em conegut noves famílies de pianos, com els digitals, que molts veuen com el piano del nostre temps. De fet, si hi ha un instrument que coneixem des de sempre i a fons, es el piano. I això es el que us oferim: assessorament, consell, servei d’afinació propi, perquè sabem el que tenim entre mans i fa molts anys que ho sabem.

En Instruments de Corda i d’Arc, disposem del Servei d’Electrònica i Luthieria.

On Som

Solans Música
Muralla de Sant Domenec, núm. 30
08241 MANRESA
(Barcelona)
Tel: 93 872 53 77
info@solansmusica.com


Comparar 0

No hay productos

Por definir Envío
0 € Total

Tramitar pedido